Parc de Kievit Verhuur
Herfstvakantie Brabant

Herfstvakantie

  • Vakantiepark in Noord-Brabant
  • Vakantiehuizen tot 10 personen
  • Nabij de Belgische grens

Vier de herfstvakantie in Noord-Brabant

De herfstvakantie biedt de ideale gelegenheid om weer even te ontsnappen aan het dagelijkse leven en heerlijk te ontspannen, zonder dat u hiervoor ver hoeft te reizen. Klinkt dit als muziek in uw oren? Dan hoeft u niet verder te zoeken, vier de herfstvakantie in Noord-Brabant bij vakantiepark Parc de Kievit. Kies voor een heerlijk verblijf in een van de comfortabele accommodaties op ons vakantiepark bij Breda. Bij Parc de Kievit is de keuze aan u! In de herfst geniet u, tijdens een wandeling of fietstocht, van prachtige rood-oranje tinten in de natuur. Ook is dit een geschikt moment voor het bezoeken van een stad, museum of pretpark. Beleef de herfstvakantie in Brabant zoals u dat wilt!

Boek uw herfstvakantie op Parc de Kievit ⤵️

Boek uw herfstvakantie op Parc de Kievit ⤵️

Huisje huren in de herfstvakantie

Verblijft u graag in een accommodatie tijdens uw herfstvakantie in Brabant? Parc de Kievit biedt verschillende accommodaties geschikt voor maximaal 10 personen. Van een chalet of lodge tot een bungalow, er is een ruime keuze voor een huisje huren in de herfstvakantie. Komt u samen met uw hele familie? Dan biedt een vakantiehuis voor 10 personen de uitkomst. Een huisje huren in de herfstvakantie zorgt voor een comfortabel en aangenaam verblijf waar u heerlijk kunt opwarmen op herfstachtige dagen. Geniet van een fijne nachtrust op de comfortabele bedden en diverse gemakken zoals een vaatwasser of een smart TV. 

Sfeerimpressie van uw herfstvakantie in Brabant

Scroll voor meer foto's

Sfeerimpressie van uw herfstvakantie in Brabant

Swipe voor meer foto's

Faciliteiten en omgeving

Tijdens de herfstvakantie hoeft u zich niet te vervelen op ons bungalowpark in Brabant. De kinderen vermaken zich opperbest in de speeltuin en ook sportliefhebbers komen hier niets te kort. Tennissen, midgetgolfen of een potje jeu-de-boules, wie daagt u uit? Van donderdag tot zondag kunt u ook genieten van een hapje en drankje in Taverne het Kievitsei. Wilt u graag fietsen huren om de herfstachtige omgeving te verkennen? Dan kunt u terecht bij onze receptiemedewerkers waar u ook tips kunt krijgen over leuke uitstapjes in zowel Nederland als België. De Belgische grens bevindt zich namelijk op slechts 600 meter. Ook het bijzondere plaatsje Baarle-Nassau, waar u met een voet in Nederland en de andere in België kunt staan, is zeker de moeite waard om te bezoeken. Begroeten wij u ook voor een herfstvakantie in Brabant?