Parc de Kievit Verhuur
Groepsaccommodatie Brabant

Groots genieten in een luxe groepsaccommodatie

  • Rustig vakantiepark in Noord-Brabant
  • Groepswoningen voor maximaal 10 personen
  • Bosrijke omgeving vol rust en privacy

Vakantie vieren in een luxe groepsaccommodatie in Brabant

Samen met uw familie, vrienden, collega's of een ander gezelschap vakantie vieren of een weekend weg gaan is altijd een goed idee! Parc de Kievit in Noord-Brabant biedt luxe groepsaccommodaties aan voor maximaal 10 personen. Ons vakantiepark is gelegen op de grens van Nederland en België in het unieke grensdorp Baarle-Nassau. Op het park zal jong en oud zich zeker vermaken! Plons bijvoorbeeld in het verwarmde buitenbad, sla een balletje op de tennisbaan of de midgetgolfbaan en sluit de dag af met een smakelijke maaltijd bij Taverne het Kievitsei. Wanneer komt u een groepsvilla huren in het gezellige Brabant?

Vind uw ideale groepsaccommodatie in Noord-Brabant ⤵

Overnachten in alle rust en ruimte met een grote groep

Bij Parc de Kievit heeft u de keuze uit diverse luxe groepsaccommodaties voor maximaal 10 personen. Villa de Hertog is geschikt voor maximaal 10 personen. U vindt hier een open keuken met kookeiland, 5 slaapkamers en een royale zitkamer met sfeerhaard. In de tuin neemt u heerlijk plaats op het terras bij de buitenhaard. Huize Nassau is geschikt voor maximaal 9 personen. Hier vindt u een open keuken met kookeiland, ruime woonkamer met openslaande tuindeuren, 4 slaapkamers en een heerlijke bostuin met een schommelbankje. Huize Iepenhof is een zeer ruime en moderne woning met plaats voor maximaal 8 personen. U beschikt over 4 slaapkamers, een uitgebreide keuken en een gezellige zitkamer. Welke luxe groepsaccommodatie op ons vakantiepark heeft uw voorkeur?

Voor maximaal 10 personen

Onze luxe groepsaccommodaties zijn geschikt voor maximaal 10 personen. Gasten van alle leeftijden vinden hier hun plekje.

In een bosrijk gebied

Onze groepsvilla's liggen te midden van een bosrijk gebied. Huize Nassau heeft zelfs een heuse bostuin! Dat betekent volop genieten in de natuur.

Geschikt voor mindervaliden

Villa de Hertog is geschikt voor mindervalide personen. De villa is namelijk rolstoelvriendelijk en er bevinden zich een slaap- en badkamer op de begane grond.

Onderneem de leukste activiteiten in Noord-Brabant

Vanuit uw groepsaccommodatie onderneemt u eenvoudig leuke activiteiten, op óf rondom ons park. Neem een duik in het verwarmde buitenbad, speel een potje jeu-de-boules of tennis of huur een (elektrische) fiets om de omgeving te verkennen! U kunt ook een stoere e-chopper huren bij Baarle Outdoor. De omgeving leent zich uitstekend voor het verkennen van gezellige Brabantse steden zoals Breda of Tilburg. Of wat dacht u van een dagje naar de Efteling? Uiteraard kunt u in de omgeving ook prachtig wandelen en fietsen met uw gezelschap. Vanuit uw luxe groepsaccommodatie vindt u vele routes van diverse niveaus. Wat gaat u allemaal ondernemen?

Onze uitstekende faciliteiten:

  • Verwarmd buitenzwembad
  • Tennisbaan
  • Gave speeltuin
  • Taverne het Kievitsei
  • Fietsverhuur

Hier vindt u onze luxe groepsaccommodaties📍

Dit vroegen eerdere gasten ons:

🍻 Welke groepsactiviteiten kan ik ondernemen?

U kunt met een grote groep de gaafste activiteiten ondernemen bij Baarle Outdoor. Wat dacht u van een e-chopper tour, een outdoor escaperoom of Expeditie Baarle? Urenlang plezier voor jong en oud!

🔥 Beschikt mijn groepsaccommodatie over een open haard?

Ja, uw groepsaccommodatie beschikt over een houtgestookte haard waar u tijdens de koude dagen heerlijk samen kunt opwarmen.