Parc de Kievit Verhuur
Vakantiepark met hond

Vakantiepark met hond

  • Huisdiervriendelijke accommodaties
  • Temidden van een bosrijke omgeving
  • Verwarmd buitenzwembad

Vakantiepark geschikt voor honden

Een heerlijke vakantie viert u natuurlijk samen met uw trouwe viervoeter. Op ons vakantiepark in Noord-Brabant kunt u met uw hond heerlijk vakantie vieren. Parc de Kievit ligt in Baarle Nassau, temidden van een prachtige bosrijke omgeving. Hier kunt u uren wandelen en fietsen met uw huisdier. Op ons vakantiepark geschikt voor honden vindt u diverse huisdiervriendelijke accommodaties waar u samen met uw hond kunt verblijven. Tot maximaal 5 personen kunt u een huisdiervriendelijk vakantiehuis huren. Op ons park hoeft u zich ook geen moment te vervelen. Ons verwarmde buitenbad nodigt uit om een duik te nemen en de kinderen vermaken zich in de vakantieperiodes met het animatieteam. Wij verwelkomen u graag op ons bungalowpark met uw hond!

Vakantie op ons vakantiepark in Baarle-Nassau met de hond

Een vakantiehuis met uw hond is van alle gemakken voorzien. De gezellige en comfortabele vakantiehuizen zijn allen voorzien van een volledig ingerichte keuken, sfeervolle woonkamer, 2 slaapkamers en een complete badkamer. Ook geniet u in alle vakantiehuizen met uw hond van een eigen tuin met gemeubileerd terras. Op ons park valt er tevens genoeg te beleven om van uw vakantie een succes te maken. Een duik in ons zwembad mag zeker niet ontbreken, er is een apart kinderbad aanwezig. Onze smaakvolle brasserie op ons bungalowpark met uw hond ligt naast het zwembad. Voor een actieve activiteit kunt u een balletje slaan op de tennisbanen of op de midgetgolfbaan. De kinderen zullen zich uren vermaken in de speeltuin of met het animatieteam (in de vakantieperiodes). En dat alles is te vinden op ons vakantiepark, samen met uw hond.

Faciliteiten Parc de Kievit

🏊 Verwarmd buitenzwembad met kinderbad

🍽 Brasserie

🤹 Animatieteam (in de vakantieperiodes)

🚲 Fiets- en E-chopperverhuur

🎠 Speeltuin

🎾 Tennisbanen, midgetgolf- en jeu-de-boulesbaan

Sfeerimpressie van ons vakantiepark met de hond 📸

In de omgeving van ons bungalowpark samen met uw hond

Vanuit uw vakantiehuis in Noord-Brabant met uw hond onderneemt u eenvoudig veel leuke uitstapjes in Nederland én België. Met uw trouwe viervoeter kunt u prachtig wandelen in de omgeving. De bosrijke omgeving van Parc de Kievit leent zich voor urenlang wandelplezier. Er zijn verschillende knooppunten in de omgeving waardoor u niet snel uitgewandeld raakt. Ook een dag naar de steden Tilburg, Breda of Antwerpen mag niet ontbreken tijdens uw vakantie op ons huisdiervriendelijke vakantiepark met uw hond. Ook een dagje naar de Efteling is een echt hoogtepunt gedurende uw vakantie. En wist u dat u gratis gebruik kunt maken van de hondenkennel bij de Efteling zodat u uw huisdier niet alleen hoeft achter te laten in uw vakantiehuis. Dat is pas fijn! Graag tot ziens op ons vakantiepark met uw hond.

 
 
8,6

Onze gasten geven ons gemiddeld een 8,6.