Parc de Kievit Verhuur
Vakantiepark met hond

Vakantie in de natuur samen met uw hond

 • Huisdiervriendelijke vakantiehuizen
 • In de bossen van Brabant
 • Talloze wandelroutes

Vakantie vieren in het mooie Brabant met uw hond

Een heerlijke vakantie viert u natuurlijk samen met uw trouwe viervoeter. Op ons vakantiepark kunt u samen met uw hond vakantie vieren. Parc de Kievit ligt in het Brabantse Baarle Nassau, midden in een bosrijke omgeving. Hier kunt u uren wandelen en fietsen met uw huisdier. Op ons vakantiepark vindt u diverse huisdiervriendelijke accommodaties waar uw trouwe viervoeter alle ruimte heeft. U kunt met maximaal 5 personen een huisdiervriendelijk vakantiehuis huren. Op ons park hoeft u zich ook geen moment te vervelen. Ons verwarmde buitenbad nodigt uit om een duik te nemen en de kinderen vermaken zich in de vakantieperiodes met het animatieteam. In de omgeving vindt u vele wandelroutes die u en uw hond langs de mooiste plekken leiden.

Ontdek ons huisdiervriendelijke aanbod:

Ga op avontuur in de omgeving met uw hond

Vanuit uw vakantiehuis in Noord-Brabant onderneemt u eenvoudig veel leuke uitstapjes met uw hond in Nederland én België. U kunt prachtig wandelen met uw trouwe viervoeter; de bosrijke omgeving van Parc de Kievit leent zich uitstekend voor urenlang wandelplezier. Er zijn verschillende knooppunten in de omgeving waardoor u niet snel uitgewandeld raakt. Ook een dag naar de steden Tilburg, Breda of Antwerpen mag niet ontbreken tijdens uw vakantie. Ook een dagje naar de Efteling is een echt hoogtepunt gedurende uw vakantie. En wist u dat u gratis gebruik kunt maken van de hondenkennel bij de Efteling zodat u uw huisdier niet alleen hoeft achter te laten in uw vakantiehuis? Dat is pas fijn! Komt u binnenkort ook een huisje huren op ons vakantiepark met uw hond?

Losloopgebieden in de omgeving:

  Chaamse Bossen
  Recreatieplas het Zand
  Loonse en Drunense Duinen
  De Regte Heide

Huur een comfortabel huisje met uw hond

Onze huisdiervriendelijke vakantiehuizen zijn van alle gemakken voorzien. De gezellige en comfortabele vakantiehuizen hebben allemaal een volledig ingerichte keuken, sfeervolle woonkamer, 2 slaapkamers en een complete badkamer. Ook beschikken al onze huizen over een eigen tuin met gemeubileerd terras. Hier heeft uw hond genoeg ruimte om te spelen en te ravotten. Op ons park valt tevens genoeg te beleven om van uw vakantie een succes te maken. Onze gezellige brasserie ligt naast het zwembad, hier kunt u genieten van een hapje en een drankje. Kom helemaal tot rust op ons prachtige bungalowpark met uw hond in Brabant!

Onze uitstekende faciliteiten:

 • Verwarmd buitenzwembad
 • Animatie in de schoolvakanties
 • Uitdagende speeltuinen
 • Diverse sportbanen
 • Taverne het Kievitsei

Wat andere hondenbaasjes ons vroegen:

✦ Hoeveel honden mag ik meenemen?

In onze huisdiervriendelijke vakantiehuisjes zijn maximaal 2 honden toegestaan. Geeft u bij het reserveren even aan dat uw viervoeter meekomt? Dan houden wij hier rekening mee.

✦ Waar mag mijn hond loslopen?

In de omgeving van ons vakantiepark vindt u een aantal losloopgebieden waar uw hond vrij kan rennen en spelen. Onder andere de Chaamse Bossen (15 km) en Recreatieplas het Zand (12 km) zijn echte aanraders!