1. Tijdelijke verhuur geschikt voor 2-4 personen
  2. Tijdelijke woonruimte in een natuurrijke omgeving

Tijdelijke woonruimte huren?

Wilt u een tijdelijke woonruimte huren? Voor uzelf als temporaire huisvesting nabij uw werk? Of zoekt u een recreatiewoning voor een langere periode omdat uw huis verkocht is? Parc de Kievit biedt u verschillende mogelijkheden voor een tijdelijk onderkomen waar u, uw gezin of medewerkers comfortabel kunnen verblijven.

Ons prachtig aangelegd en natuurrijk vakantiepark in Noord-Brabant ligt nabij het pittoreske Baarle-Nassau, op de grens met België. Het park is uitstekend bereikbaar, en heeft vele uitvalswegen naar bijvoorbeeld Breda, Tilburg en Turnhout (België). De recreatiewoningen liggen in het groen en bieden veel privacy. Daarnaast kunt u en uw gezin gebruikmaken van de parkfaciliteiten tijdens uw verblijf, zoals het verwarmde zwembad.  

Als u een chalet wilt huren voor langere tijd, neem dan een kijkje bij het aanbod recreatiewoningen die voor langere periode verhuurd kunnen worden. De smaakvol ingerichte chalets zijn van alle gemakken voorzien, en beschikken ook over een tuin, terras en een parkeerplaats. Een chalet beschikt over één of twee slaapkamers, afhankelijk van het type, en is daarmee ook dus geschikt voor 2 of 4 personen. De gehele woning is gemeubileerd, en de keuken beschikt over alle gewenste apparatuur. Enkele chalets beschikken ook over een wasmachine en droger. 

 
 

Tijdelijke woonruimte op Parc de Kievit

  • Kort- en langverhuur
  • Volledig ingerichte bungalows en chalets
  • Rustige en natuurrijke omgeving
  • Gratis gebruik van de parkfaciliteiten

Recreatiewoning voor langere tijd/periode

Als u een recreatiewoning zoekt voor langere tijd, dan bent u op Parc de Kievit aan het juiste adres. Wij bieden diverse bungalows en chalets te huur aan waar u een langere periode in kunt verblijven. Daarnaast kunt u als huurder, en uw gezin, natuurlijk ook gebruikmaken van alle parkfaciliteiten, zoals het verwarmde buitenzwembad en peuterbad, de tennisbanen, de midgetgolfbaan en de speeltuin. In het hoogseizoen verzorgt het animatieteam leuk activiteitenprogramma voor de kinderen.

Tijdelijke woonruime is een ideale tussenoplossing indien u als detacheerder dichter bij uw werk moet verblijven, of als een periode tussen de verkoop van uw huis en de intrek in nieuwe huis moet overbruggen. Maar het is niet altijd makkelijk om een tijdelijke woonruimte te vinden. De huurperiode is te kort of juist te lang, de huurprijs ligt te hoog, of de huurwoning voldoet niet aan uw wensen. De mogelijkheden voor langverhuur op Parc de Kievit zijn daarentegen uitgebreid, gevarieerd en flexibel.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van het huren van een tijdelijke woonruimte op ons park? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op via +31 13 5079819.

Ligging Parc de Kievit