Parc de Kievit Verhuur
tijdelijke verhuur

Tijdelijke verhuur

  • Tijdelijke verhuur geschikt voor 2 tot 6 personen
  • Tijdelijke woonruimte in Noord-Brabant

Tijdelijke woonruimte huren in Brabant?

Wilt u een tijdelijke woonruimte huren? Voor uzelf als temporaire huisvesting nabij uw werk? Of zoekt u een recreatiewoning voor een langere periode omdat uw huis verkocht is? Parc de Kievit biedt u verschillende mogelijkheden voor een tijdelijk onderkomen waar uw gezin comfortabel kan verblijven.

Ons prachtig aangelegd en natuurrijk vakantiepark in Noord-Brabant ligt nabij het pittoreske Baarle-Nassau, op de grens met België. Het park is uitstekend bereikbaar, en heeft vele uitvalswegen naar bijvoorbeeld Breda, Tilburg en Turnhout (België). De recreatiewoningen liggen in het groen en bieden veel privacy. Verblijft u in uw tijdelijke woonruimte op ons vakantiepark, dan kunt u en uw gezin gebruikmaken van de parkfaciliteiten tijdens uw verblijf, zoals het verwarmde zwembad

Wanneer wilt u bij ons verblijven?
Beveiligd door reCaptcha, privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Chalet huren voor langere tijd Noord-Brabant

Wilt u een chalet huren voor langere tijd in Brabant? Neem dan een kijkje bij het aanbod recreatiewoningen die voor langere periode verhuurd kunnen worden. Een chalet huren in Noord-Brabant betekent dat je een chalet tot je beschikking hebt dat geschikt is voor 2 of 4 of 6 personen. De smaakvol ingerichte chalets zijn van alle gemakken voorzien, en beschikken ook over een tuin, terras en een parkeerplaats. Een chalet beschikt over één of twee slaapkamers, afhankelijk van het type. De gehele woning is gemeubileerd, en de keuken beschikt over alle gewenste apparatuur. Enkele chalets beschikken ook over een wasmachine en droger. 

Bekijk hieronder onze accommodaties voor langverhuur

Tijdelijke woonruimte op Parc de Kievit

  • Kort- en langverhuur
  • Volledig ingerichte bungalows en chalets
  • Rustige en natuurrijke omgeving
  • Gratis gebruik van de parkfaciliteiten

Recreatiewoning huren voor langere tijd Brabant

Wilt u een recreatiewoning huren voor langere tijd in Noord-Brabant? Dan bent u op Parc de Kievit aan het juiste adres! Bij ons kunt u een chalet of een bungalow huren voor langere tijd in Noord-Brabant waar u dus tijdelijk in kunt verblijven. Daarnaast kunt u als huurder, en uw gezin, tijdens uw verblijf in een tijdelijke huisvesting natuurlijk ook gebruikmaken van alle parkfaciliteiten, zoals het verwarmde buitenzwembad en peuterbad, de tennisbanen, de midgetgolfbaan en de speeltuin. In het hoogseizoen verzorgt het animatieteam leuk activiteitenprogramma voor de kinderen.

Een recreatiewoning huren voor langere tijd in Brabant voor een tijdelijke woonruime is een ideale tussenoplossing indien u als detacheerder dichter bij uw werk moet verblijven, of als een periode tussen de verkoop van uw huis en de intrek in nieuwe huis moet overbruggen. Maar het is niet altijd makkelijk om een tijdelijke woonruimte te vinden. De huurperiode is te kort of juist te lang, de huurprijs ligt te hoog, of de huurwoning voldoet niet aan uw wensen. De mogelijkheden voor langverhuur op Parc de Kievit zijn daarentegen uitgebreid, gevarieerd en flexibel. Als u tijdelijke woonruimte in de omgeving van Eindhoven of Tilburg zoekt, zit u bij Parc de Kievit qua ligging helemaal goed. 

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een tijdelijke woonruimte in Noord-Brabant? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op via +31 13 5079819.

Ligging Parc de Kieivit