• Vakantiepark op 20 km van Tilburg
  • Vakantiehuizen voor max. 10 personen
  • Ook ideaal voor een dagje Efteling

Vakantiepark nabij Tilburg

In de omgeving van Tilburg is vakantiepark Parc de Kievit te vinden; een prachtig gelegen bungalowpark in Noord-Brabant waar het hele gezin kan genieten van een leuke vakantie. Ons vakantiepark nabij Tilburg is een geliefde bestemming voor stellen, gezinnen met kinderen en ouderen door de ligging bij de Belgische grens en de parkfaciliteiten. Wist u dat u vanaf ons vakantiepark bij Tilburg ook dicht bij de Efteling bent? Één van de leukste uitjes voor echt alle leeftijden. Op ons bungalowpark bij Tilburg bieden de vakantiehuizen plaats aan gezelschappen t/m 10 personen. Met wie bezoekt u ons vakantiepark en gaat u Tilburg en omgeving verkennen? 

Bekijk de prijzen en beschikbaarheid
 

Over uw vakantiehuis bij Tilburg

✔ Geschikt voor 2 t/m 10 personen

✔ Sfeervol en modern ingericht

✔ Tuin met terras

✔ Eigen parkeerplek nabij de woning

✔ Huisdiervrij & huisdiervriendelijk

✔ Ook vakantiehuizen toegankelijk voor mindervaliden

Vakantiehuis bij Tilburg

U zit goed bij Parc de Kievit wanneer u een vakantiehuis bij Tilburg zoekt. De vakantiehuizen zijn geschikt voor 2 t/m 10 personen en zijn voorzien van een sfeervolle en moderne inrichting. Wilt u graag dat uw bungalow bij Tilburg beschikt over een vaatwasser, wasmachine, wasdroger of open haard? Maak gebruik van de filters in de zoek & boek en vindt uw ideale vakantiehuis bij Tilburg. Iedere vakantiewoning op ons bungalowpark bij Tilburg beschikt over een ruime tuin met tuinset op het terras én een eigen parkeerplek vlak bij de woning.  

Vanuit uw vakantiehuis in de buurt van Tilburg kunt u diverse uitstapjes maken naar andere plekken in de omgeving. Of u nu van shoppen houdt of graag cultuur snuift, in Tilburg zijn talloze activiteiten te ondernemen. Er zijn unieke musea te vinden (zoals het Textielmuseum en Natuurmuseum Brabant), maar er is ook een gezellig stadscentrum en jaarlijks worden veel festivals en evenementen georganiseerd. Ideaal voor een weekendje naar Brabant

 

Vakantiepark bij de Efteling

Kiest u voor een vakantie op een vakantiepark bij Tilburg dan staat er 1 activiteit hoog op het verlanglijstje van de kinderen; De Efteling. Ons vakantiepark ligt eveneens dicht bij dit superleuke attractiepark. Maak een ritje in een van de spannende achtbanen, kijk uw ogen uit in een van de botoverende attracties en laat u verrassen door de spectaculaire parkshows. Na een enerverende dag in de Efteling is een huisje huren op korte afstand zeker gewenst! Vanaf Parc de Kievit bent u na ongeveer een halfuur rijden bij het attractiepark. Nog meer voordelen aan een huisje huren op ons vakantiepark bij de Efteling?

✔ U verblijft op een goedkoop vakantiepark in Brabant
✔ U beleeft plezier en ontspanning dankzij de uitstekende parkfaciliteiten
✔ U bevindt zich in een prachtige natuurrijke omgeving
✔ U ervaart rust en privacy in uw vakantiehuisje vlak bij de Efteling.

 
Boek uw verblijf op ons vakantiepark nabij de Efteling
 

Ons vakantiepark bij Tilburg ligt ook dicht bij andere plaatsen in Noord-Brabant ⤵