Parc de Kievit Verhuur
Vakantiehuis Hilvarenbeek

Vakantiepark Hilvarenbeek

  • Vakantiepark bij Hilvarenbeek (17km)
  • Luxe vakantiehuizen voor max. 10 personen
  • Met buitenzwembad

Vakantiepark nabij Hilvarenbeek

Bent u op zoek naar een vakantiepark bij Hilvarenbeek voor een bezoek aan Safaripark Beekse Bergen? Of omdat u de natuur en cultuur in dit gebied nabij de grens met België wilt verkennen? Wat uw reden ook is, bij Parc de Kievit zit u goed. Op ons vakantiepark dicht bij Hilvarenbeek vindt u vakantiehuizen met plaats voor 2 tot maximaal 10 personen. Zo kunt u met uw hele familie of een groep vrienden een weekendje weg in Brabant. Het is minder dan een half uur rijden met de auto vanaf ons vakantiepark voor u bij Beekse Bergen in Hilvarenbeek bent. Wie neemt u mee voor een spannend avontuur in de omgeving van Hilvarenbeek? 

Vakantiehuis dicht bij Hilvarenbeek

Bij Parc de Kievit kunt u een vakantiehuis in de buurt van Hilvarenbeek huren. Onze vakantiehuizen bieden plaats aan 2 tot maximaal 10 personen. Dus ook een vakantiehuis voor 10 personen bij Hilvarenbeek is mogelijk! Ideaal voor een familieweekend of uitje met vrienden. Uw vakantiehuis is sfeervol ingericht en beschikt over verschillende moderne gemakken, zoals u dat thuis gewend bent. Ook ons vakantiepark is zorgvuldig onderhouden en beschikt over goede voorzieningen waaronder een buitenzwembad en brasserie. Zo geniet u niet alleen in uw vakantiehuis bij Hilvarenbeek maar ook op ons vakantiepark. En tijdens een vakantie met het hele gezin mag uw dierenvriend uiteraard niet ontbreken. Er zijn maximaal 2 honden welkom in een aantal vakantiehuizen. Welk vakantiehuisje bij Hilvarenbeek heeft uw voorkeur?

Sfeerimpressie van Parc de Kievit

Verken de omgeving van Hilvarenbeek

Parc de Kievit is gelegen in het dorpje Baarle-Nassau op slechts 17 kilometer van Hilvarenbeek. Beide dorpjes bevinden zich dicht tegen de grens met België aan. En hoewel wij begrijpen dat u graag een of misschien wel meerdere dagen op safari gaat in Beekse Bergen, is er nog meer te beleven in de omgeving. Breng eenvoudig een bezoek aan de steden Breda, Tilburg of het Belgische Turnhout. Iets ten zuiden van Hilvarenbeek zijn de Brabantse Kempen te vinden, ideaal voor een uitgebreide fiets- of wandeltocht. Wilt u de kinderen trakteren op nóg een leuk uitje vol met spannende avonturen? Attractiepark Bobbejaanland en de Efteling zijn goed te bereiken vanaf ons vakantiepark in de omgeving van Hilvarenbeek. Bij terugkomst op Parc de Kievit kunt u ook nog even ontspannen bij de faciliteiten. We hebben deze voor u op een rijtje gezet:

✔ Buitenzwembad met apart kinderbad

✔ Brasserie De Kievit

✔ Buitenspeeltuin

✔ Animatieteam (hoogseizoen)

✔ Tennisbaan en jeu-de-boulesbaan