Parc de Kievit Verhuur
Vakantiepark Hapert

Vakantiepark Hapert

  • Vakantiepark nabij de Belgische grens
  • Op 27 km van Hapert
  • Comfortabele vakantiehuizen t/m 10 personen

Vakantiepark nabij Hapert

Parc de Kievit is een vakantiepark in de buurt van Hapert, het is slechts een rit van 27 km door de groene natuur. Zowel ons vakantiepark als Hapert liggen op korte afstand van de Belgische grens, wat uitjes naar onze zuiderburen aantrekkelijk maakt. Ervaar de Brabantse gezelligheid en kom bourgondisch genieten op ons vakantiepark en in de omgeving van Hapert. En bent u in Hapert dan is ook Eersel, slechts enkele kilometers verderop gelegen, een leuk plaatsje om te bezoeken. Fietsen, wandelen, een museum of attractiepark bezoeken, tijdens een vakantie in Hapert kan het allemaal. Met wie verblijf u op ons vakantiepark nabij Hapert?

 
Bekijk de prijzen en beschikbaarheid

Sfeerimpressie van ons bungalowpark bij Hapert

 

Vakantiehuis huren in de buurt van Hapert

Wanneer u een chalet, bungalow of vakantiehuis wilt huren nabij Hapert heeft u bij Parc de Kievit keuze uit vakantiehuizen in Brabant geschikt voor maximaal 10 personen. Een comfortabel chalet of een luxe rietgedekt vakantiehuis bij Hapert, Parc de Kievit biedt het! Middels de filtering in de zoek & boek vindt u eenvoudig het vakantiehuis van uw wensen. Uw vakantiehuis beschikt in ieder geval over een comfortabele woonkamer, keuken met diverse kookgemakken, twee of meerdere slaapkamers en een eigen badkamer. Iedere vakantiewoning bij Hapert op ons park beschikt over een tuin met terras. U leest het, u geniet van voldoende comfort tijdens uw vakantie.

Over ons vakantiepark bij Hapert

  • Gelegen in Baarle-Nassau
  • Vakantiehuizen t/m 10 personen
  • Bosrijke omgeving met rust en privacy
  • Ruim buitenzwembad
  • Brasserie de Kievit
  • Jeu de boules- en midgetgolfbaan
 
 

Ontdek Hapert vanaf ons vakantiepark

Hapert is gelegen in de regio de Kempen. De Kempen staat bekend om de zanderige bodem, bossen, vennen, heiden en weilanden. Een prachtige omgeving voor een fiets- of wandeltocht, of huur een e-chopper, step of scooter om een groot deel van dit gebied te bewonderen. In het dorpje Hapert vindt u een aantal monumentale gebouwen en kunstwerken. Zo verwijst het beeld de Haopertse Gaoper naar de bijnaam van de inwoners van Hapert. U ontdekt dit alles vanaf ons vakantiepark in Brabant.

Wanneer u na een dagje in de omgeving van Hapert terugkeert naar ons vakantiepark kunt u gebruik maken van de parkfaciliteiten. Wordt het buitenzwembad, de brasserie of de jeu de boulesbaan uw favoriete plek om te ontspannen? De kinderen vermaken zich opperbest in de speeltuin of met het animatieteam, aanwezig in het hoogseizoen. U kunt natuurlijk ook relaxen in uw vakantiehuis bij Hapert. Ontdek hoe leuk een vakantie in eigen land, in het prachtige Brabant kan zijn en kies voor een verblijf op ons bungalowpark dicht bij Hapert.

 
Boek een vakantiehuis bij Hapert