Parc de Kievit Verhuur
Vakantiepark Hapert

Genieten in de omgeving van Hapert

 • Vakantiepark nabij de Belgische grens
 • Op 30 kilometer van Hapert
 • Comfortabele en ruime vakantiewoningen

Vakantie vieren in de buurt van Hapert

In de omgeving van het gezellige Hapert vindt u Parc de Kievit, het is een rit van slechts 30Ā kilometer door de groene natuur. Zowel ons vakantiepark als Hapert liggen op korte afstand van de Belgische grens, wat uitjes naar onze zuiderburen aantrekkelijk maakt. Ervaar de Brabantse gezelligheid en kom bourgondisch genieten op ons vakantiepark en in de omgeving. Hapert is een mooi plaatsje om te bezoeken dankzij de combinatie van natuur en cultuur.Ā Fietsen, wandelen, een museum of attractiepark bezoeken; u zult zich geen moment vervelen. Met wie verblijft u op ons rustige vakantiepark?

Ervaar luxe en comfort op ons vakantiepark

Bij Parc de Kievit heeft u een ruime keuze uit bungalows, chalets en villa's. Deze zijn compleet en luxe ingericht en bieden plaats aan een gezelschap van maximaal 10 personen.Ā Uw vakantiehuis beschikt in ieder geval over een comfortabele woonkamer, een keuken met diverse kookgemakken, twee of meerdere slaapkamers en een eigen badkamer. Iedere vakantiewoningĀ op ons park beschikt over een ruime tuin met terrasmeubilair. Dankzij de beplanting geniet u van veel rust en privacy. Tijdens uw vakantie zal het u aan comfort dus niet ontbreken!

Over Parc de Kievit:

 • Comfortabele woningen
 • Bosrijke omgeving met rust en privacy
 • Taverne het Kievitsei
 • Jeu de boules- en midgetgolfbaan
Vanaf
ā‚¬ 743
3 nachten
2 personen

Farm Lodge 677

Noord-Brabant, Baarle-Nassau
63JaNee
 • Airco
 • Terras
 • Vaatwasser

Patrijslaan 578

Noord-Brabant, Baarle-Nassau
63JaNee
 • Terras
 • Vaatwasser
Vanaf
ā‚¬ 460
3 nachten
2 personen

Vinkenhoek 551

Noord-Brabant, Baarle-Nassau
53Ja2
 • Terras

Kleinschalige charme: ontdek het gemoedelijke Hapert

Hapert ligtĀ in de Kempen; deze regio staat bekend om zijnĀ zanderige bodem en de veleĀ bossen, vennen enĀ heidevelden. Een prachtige omgeving voor een lange fiets- of wandeltocht.Ā Huur ook eens een e-chopper, step of scooter omĀ dit gebied te bewonderen. In het dorpje Hapert vindt u een aantal monumentale gebouwen en kunstwerken. Zo verwijst het beeld "de Haopertse Gaoper" naar de bijnaam van de inwoners van het dorp. Wanneer u na een dagjeĀ Hapert terugkeert naar ons vakantiepark kunt u gebruik maken van onzeĀ parkfaciliteiten zoals het buitenzwembad, de brasserie en de jeu-de-boulesbaan.Ā Ontdek hoe leuk een vakantieĀ inĀ Brabant kan zijn en kies voor een verblijf op ons bungalowpark dicht bij Hapert.

ZĆ³ dicht ligt ons vakantiepark bij Hapert:

Dit vroegen eerdere gasten ons:

šŸ›ļø Wat kan ik ondernemen in Hapert?

Hapert heeft een authentiek dorpscentrum waar u heerlijk kunt winkelen of culinair genieten op het terras. Ook kunt u prachtig wandelen in de omgeving van de Kempen of lokale bezienswaardigheden ontdekken zoals de Sint-Severinuskerk of de Hapertse Korenmolen.

šŸ§’ Is jullie vakantiepark geschikt voor kinderen?

Een vakantie in de buurt van Hapert voor het hele gezin is natuurlijk niet compleet zonder kindvriendelijke faciliteiten. Bij Parc de Kievit hebben we een verwarmd buitenzwembad, een jeu-de-boulesbaan en een midgetgolfbaan. Verder kunnen kinderen zich vermaken in de uitdagende speeltuin.