Parc de Kievit Verhuur
Vakantiepark Efteling Kaatsheuvel

Vakantiepark Efteling Kaatsheuvel

 • Natuurrijk vakantiepark in Baarle-Nassau
 • 35 minuten rijden naar de Efteling
 • Met buitenzwembad

Vakantiepark nabij de Efteling en Kaatsheuvel 🎡

Staat er een dagje Efteling op de planning en heeft u daarna geen zin om nog helemaal naar huis te rijden? Dan kunt u terecht bij Parc de Kievit, ons natuurrijke vakantiepark vlak bij Kaatsheuvel, op iets meer dan een half uurtje rijden van de Efteling. Ook perfect wanneer u meerdere dagen naar de Efteling wilt óf meerdere uitjes (denk aan Safaripark Beekse Bergen, Bobbejaanland of een dagje Tilburg) wilt combineren! Bij ons verblijft u midden in de natuur in het enclavedorp Baarle-Nassau, omgeven door de Belgische grens.

Vakantiehuis in de buurt van Kaatsheuvel en de Efteling

Met wie gaat u naar de Efteling? Uw partner, uw gezin, de hele familie of een stel vrienden? Het maakt eigenlijk ook niet uit, want wij bieden voor ieder gezelschap een passend vakantiehuis in de buurt van de Efteling en Kaatsheuvel. Een comfortabel chalet voor 4 personen, een luxe Farm Lodge voor 6 personen of een grote villa voor 10 personen. Uw vakantiehuis is altijd volledig ingericht en beschikt over een tuin, waar u heerlijk kunt genieten van het buitenleven.

Tijdens uw vakantie maakt u onbeperkt gebruik van:

  Het buitenzwembad

  Ons verwarmde zwembad biedt vertier aan jong en oud. De kinderen spetteren in het water, terwijl de ouders vanaf een ligbedje de kids in de gaten houden en genieten van de zon. 

  De fiets- en e-chopper verhuur

  U kunt bij ons tegen betaling (elektrische) fietsen en e-choppers huren. Ook voorzien wij u van diverse fietsroutes. Hup, eropuit! Ontdek hoe mooi de omgeving van Parc de Kievit is. 

  Taverne het Kievitsei

  Heeft u na een dagje Efteling geen zin om nog te koken? Groot gelijk! Schuif dan aan in onze brasserie, waar u heerlijk kunt dineren, maar ook kunt lunchen, borrelen of terrassen.

Veelgestelde vragen over een vakantiepark nabij de Efteling en Kaatsheuvel:

🚘 Hoe lang is het rijden naar de Efteling vanaf Parc de Kievit?

Ons bungalowpark ligt vlak bij de Efteling en Kaatsheuvel, het is iets meer dan een half uurtje rijden. Het fijne aan overnachten bij Parc de Kievit? U verblijft midden in de natuur en ervaart veel rust, dat is wel fijn na een dag vol indrukken bij de Efteling. 

🏠 Voor hoeveel personen kan ik een huisje huren nabij de Efteling?

U bepaalt! In onze grootste bungalow vlak bij de Efteling en Kaatsheuvel kunnen 10 personen verblijven. Onze andere vakantiehuizen zijn geschikt voor gezelschappen van 4 tot 9 personen. Genoeg ruimte voor uw gezelschap dus!

❓ Wat is er allemaal te doen als ik een bungalow nabij Kaatsheuvel huur?

Verblijft u in een vakantiewoning nabij Kaatsheuvel? Dan moet u natuurlijk de Efteling bezoeken! Stap in de Droomvlucht of laat u betoveren in het Sprookjesbos. Andere aanraders zijn Safaripark Beekse Bergen, een dagje Tilburg of shoppen in Breda. Leuke to do's tijdens een weekendje Brabant!

8,6

Onze gasten geven ons gemiddeld een 8,6.