Parc de Kievit Verhuur
Zwembad Parc de Kievit

Reviewbeleid

Reviewbeleid Parc de Kievit

Hoe werken reviews bij Parc de kievit?

Na elk verblijf kun je een review achterlaten. Deze bestaat uit het aantal sterren (1 tot 5) per categorie en een omschrijving van je ervaring. 

Hoe controleert Parc de Kievit of reviews echt van gasten komen?

Nepreviews zijn gelukkig niet mogelijk. Er wordt namelijk gewerkt met een closed loop-systeem. Dit houdt in dat mensen niet zomaar een review op de website kunnen achterlaten maar dat alleen gasten die daadwerkelijk verbleven hebben dit kunnen. Gasten ontvangen namelijk bij vertrek een beoordelingsformulier en enkel deze uitkomsten worden in het systeem bij de beoordelingen verwerkt en kunnen doorgezet worden naar de website.

Hoelang duurt het tot een review zichtbaar is?

Om misbruik te voorkomen worden alle reviews eerst door ons doorgelezen. Hierdoor kan het tot een paar dagen duren voor je jouw review terugziet op onze website.

In welke volgorde worden de reviews weergegeven?

Alle reviews worden van nieuw naar oud weergegeven. 

Op welke manier wordt de gemiddelde score berekend?

De gemiddelde score wordt berekend aan de hand van alle getoonde reviews op de website.

Worden alle reviews getoond op de website of worden er ook reviews weggelaten?

Wanneer er door de gast misbruik wordt gemaakt van het reviewsysteem, zal de review niet worden gepubliceerd door Parc de Kievit. Op deze manier worden er alleen reviews naar waarheid getoond en is er een eerlijk beeld van de accommodatie. 

Worden gasten betaald om een review achter te laten?

We plaatsen op onze website geen reviews die geschreven zijn in ruil voor een vergoeding, korting, gratis verblijf of wat voor beloning dan ook.