Crea Bea de Kievit

Voor het 5e seizoen gaan we deze winter weer van start met onze Crea Bea bijeenkomsten

Om de week komen we op donderdagmiddag bij elkaar in de Brasserie van 15.00-17.00uur, om onder begeleiding iets moois te maken. Dat kan variëren van schilderen tot boetseren etc. 

Deelname moet een paar dagen van tevoren worden opgegeven i.v.m. het materiaal wat aangeschaft moet worden. De kosten hiervoor bedragen €5,- per keer.

Dat betekent dus dat er de ene week breicafé is en de andere week cre bea.  De eerste datum is 12 oktober en de week daarna breicafé en vervolgens om en om.

Voor aanmeldingen of inlichteningen Gerda Spinhoven

gerdaspinhoven@kpnmail.nl of tel; 013-5077935

breicafé
crea bea

Breicafé de Kievit

Zoals jullie waarschijnlijk allemaal wel weten is breien en haken weer helemaal in. (voor sommige is het nooit uit geweest) Wij gaan daarin helemaal mee en starten in oktober met ons breicafé. De opzet is dat we om de week op donderdag middag bij elkaar komen in de Brasserie van 15.00-17.00 uur. Er wordt geen les gegeven en iedereen neemt eigen werk mee. Dat kan brei-of haakwerk zijn, maar ook borduurwerk of iets anders. Je kunt elkaar natuurlijk wel helpen als je iets niet weet. 

De eerste bijeenkomst is op 5 oktober en daarna dus om de week.

Hebt u niets met handwerken dan kunt u ook gewoon voor de gezelligheid een kopje koffie of thee meedrinken.

Deelname is vrijblijvend en u hoeft niet op te geven dat u komt. Omdat we gebruik mogen maken van de Brasserie is het wél de bedoeling dat u een of meerdere consumpties gebruikt.

Als u meer inlichtingen wilt hebben kunt u bellen met:
Anke Gijsbregts tel; 0625472277