1. Weekend weg in Brabant
  2. Vakantiepark voor jong en oud
  3. Verwarmd buitenzwembad

Weekendje weg in Brabant

Wilt u een weekendje weg naar Brabant? Proeven van het bourgondische leven, cultuur snuiven in historische steden, eindeloos fietsen of wandelen door de uitgestrekte natuur? Brabant heeft alle ingrediënten voor een ontspannen of juist een actief weekendje weg. Verblijf tijdens je weekendje weg in Brabant op Parc de Kievit, een gemoedelijk en natuurrijk vakantiepark nabij Baarle-Nassau voor jong en oud.

Ons vakantiepark in Brabant is de ideale uitvalsbasis voor een weekendje weg. Dankzij de vele uitvalswegen bereikt u binnen een half uur leuke steden zoals Breda en Tilburg, attractiepark zoals de Efteling en Bobbejaanland, en zelfs Antwerpen is met een uurtje aan te rijden. Wilt u liever ontspannen en van de natuur genieten, dan ligt er een uitgebreid knooppuntennetwerk aan uw voeten. Tijdens een wandel- of fietsvakantie ontdekt u de mooiste plekken tijdens uw weekendje in Brabant.

Tijdens uw weekend weg naar Brabant kunt u bij ons een vakantiehuisje hurene welke plek biedt aan 2 tot 6 personen, afhankelijk van het type, en de vakantievilla is geschikt voor 10 personen. Als gast op ons vakantiepark mag u natuurlijk ook gebruikmaken van alle parkfaciliteiten. Dankzij het verwarmde buitenzwembad, de tennisbanen en de uitstekende brasserie ontbreekt het u aan niets tijdens uw weekendje weg in Brabant. Ook aan de kinderen is gedacht; zo is er een peuterbad, een speeltuin, een midgetgolfbaan en een animatieteam tijdens het hoogseizoen.

 
 

Parkfaciliteiten

  • Verwarmd buitenzwembad en peuterbad
  • Tennisbanen, midgetgolfbaan en jeu de boulesbaan
  • Brasserie
  • Speeltuin
  • Actief animatieteam (hoogseizoen)
  • Elektrische laadpalen
  • Langverhuur
  • Zorgvuldig onderhouden park

Weekendje weg in Noord-Brabant op een vakantiepark

Wilt u tijdens uw weekendje weg in Noord-Brabant verblijven op een vakantiepark? Er even tussenuit met z’n tweeën of met het gezin? Dan verwelkomen we u graag op Parc de Kievit! Ons vakantiepark in Brabant, nabij Baarle-Nassau aan de Belgische grens, is de ideale plek voor een ontspannen of actief weekendje weg in Noord-Brabant. Wilt u tijdens uw weekend weg in een huisje verblijven? Op ons bungalowpark in Brabant kan het allemaal.

Dankzij het uitgebreide knooppuntennetwerk met vele kilometers aan wandel- en fietsroutes voelen halen rustzoekers, natuurliefhebbers, wandelaars en fietsers hier hun hart op.

Ook als u een weekend nabij Tilburg en Breda wilt verblijven, of een weekend nabij de Efteling of Bobbejaanland wilt doorbrengen, is ons vakantiepark ideaal gelegen. Dankzij de vele uitvalswegen zijn deze bruisende steden en attractieparken binnen een half uurtje te bereiken. U kunt zelfs nog Antwerpen bezoeken. Deze stad ligt op slechts een uurtje rijden van ons vakantiepark in Brabant.

 

Ligging Parc de Kievit in Brabant