1. Weekend weg Brabant
  2. Voor jong en oud
  3. Verwarmd buitenzwembad

Weekend weg Brabant

Wilt u een weekend weg naar Brabant? Proeven van het bourgondische leven, cultuur snuiven in historische steden, eindeloos fietsen of wandelen door de uitgestrekte natuur? Brabant heeft alle ingrediënten voor een ontspannen of juist een actief weekendje weg. Verblijf tijdens je weekendje weg in Brabant op Parc de Kievit, een gemoedelijk en natuurrijk vakantiepark nabij Baarle-Nassau voor jong en oud.

Ons vakantiepark in Brabant is de ideale uitvalsbasis voor een weekendje weg. Dankzij de vele uitvalswegen bereikt u binnen een half uur leuke steden zoals Breda en Tilburg, attractiepark zoals de Efteling en Bobbejaanland, en zelfs Antwerpen is met een uurtje aan te rijden. Wilt u liever ontspannen en van de natuur genieten, dan ligt er een uitgebreid knooppuntennetwerk aan uw voeten. Tijdens een wandel- of fietsvakantie ontdekt u de mooiste plekken van Brabant.

Op Parc de Kievit kunt u kamperen met een tent, camper of caravan. Onze comfortplekken zijn ruim 100m2 en ze liggen in het groen. Wenst u iets meer comfort, dan u kunt ook een bungalow, chalet, vakantiehuisje of vakantievilla huren. De vakantiehuisjes bieden plek aan 2 tot 6 personen, afhankelijk van het type, en de vakantievilla is geschikt voor 10 personen. Als gast op ons vakantiepark mag u natuurlijk ook gebruikmaken van alle parkfaciliteiten. Dankzij het verwarmde buitenzwembad, de tennisbanen en de uitstekende brasserie ontbreekt het u aan niets. Ook aan de kinderen is gedacht; zo is er een peuterbad, een speeltuin, een midgetgolfbaan en een animatieteam tijdens het hoogseizoen.

 
 

Weekendje weg naar een vakantiepark

Wilt u een weekendje weg naar een vakantiepark? Er even tussenuit met z’n tweeën of met het gezin? Dan verwelkomen we u graag op Parc de Kievit. Ons vakantiepark in Brabant, nabij Baarle-Nassau aan de Belgische grens, is de ideale plek voor een ontspannen of actief weekendje weg. Wilt u kamperen op onze camping in Brabant met zwembad, of tijdens uw weekend weg in een huisje verblijven? Op ons bungalowpark in Brabant kan het allemaal.

Dankzij het uitgebreide knooppuntennetwerk met vele kilometers aan wandel- en fietsroutes voelen halen rustzoekers, natuurliefhebbers, wandelaars en fietsers hier hun hart op.

Ook als u een weekend nabij Tilburg en Breda wilt verblijven, of een weekend nabij de Efteling of Bobbejaanland wilt doorbrengen, is ons vakantiepark ideaal gelegen. Dankzij de vele uitvalswegen zijn deze bruisende steden en attractieparken binnen een half uurtje te bereiken. U kunt zelfs nog Antwerpen bezoeken. Deze stad ligt op slechts een uurtje rijden van ons vakantiepark in Brabant.

 

Ligging Parc de Kievit in Brabant