Op Parc De Kievit kunt u gebruikmaken van professionele kunstgras tennisbanen. Daarnaast vindt u tussen de bomen een jeu-de-boulesbaan en een midgetgolfbaan.

Golfbaan Midden-Brabant

Gaat u liever golfen? Op landgoed ‘Utrecht’ in Esbeek ligt de prachtige 18-holes golfbaan van golfclub Midden-Brabant. De baan ligt op slechts 15 autominuten van Parc De Kievit, in prachtig bosrijk gebied. U ontvangt als gast van Parc de Kievit 10% op de greenfee card. Kijk hiervoor bij onze aanbiedingen.

Omgeving

De omgeving van Parc De Kievit is ook erg geschikt om te wandelen of te fietsen. Op de receptie zijn diverse wandel- en fietsroutes verkrijgbaar.
Wilt u bij aankomst direct de beschikking hebben over een huurfiets? Wij regelen dat deze voor u klaar staat. U heeft de mogelijkheid om uit verschillende soorten fietsen te kiezen. U huurt al een fiets vanaf 10 euro per dag.

In de omgeving: 0km

Meer Voor iedereen

Receptie

Met al uw vragen en problemen kunt u terecht bij onze receptiemedewerkers. Zij maken uw graag wegwijs in de regio en geven u informatie over attracties en bezienswaardigheden in de buurt. Bekijk hier de openingstijden van de receptie.
Receptie
Receptie

Brasserie de Kievit

Openingstijden: Met ingang van 1 mei 2018 is de brasserie is geopend van donderdag tot en met zondag vanaf 14.00 uur tot 20.30 uur.
Brasserie de Kievit
Brasserie de Kievit

Zwembad

Parc De Kievit heeft een verwarmd buitenzwembad (geopend van medio mei tot medio september). Er zijn douches en toiletten aanwezig. Rondom het zwembad zijn bankjes aangelegd zodat ouders hun zwemmende kinderen gemakkelijk in de gaten kunnen houden. Een terrasje pikken, terwijl uw kinderen in het zwembad zijn? Dat kan, het zwembad ligt pal naast het terras van Eetcafé de Kievit.
Zwembad
Zwembad

Mindervaliden

Het grootste gedeelte van Parc De Kievit is goed begaanbaar voor mindervaliden en rolstoelgebruikers. De paden en de standplaatsen op het terrein zijn goed verzorgd en hierdoor voor iedereen goed te bereiken.
Mindervaliden
Mindervaliden