Met al uw vragen en problemen kunt u terecht bij onze receptiemedewerkers. Zij maken uw graag wegwijs in de regio en geven u informatie over attracties en bezienswaardigheden in de buurt. Bekijk hier de openingstijden van de receptie.

Openingstijden receptie

Openingstijden receptie

ieder dag geopend (1 april t/m 15 oktober)
09:00 – 17:00 uur  (buiten het seizoen om iedere dag tot 14:00 uur geopend)

Buiten deze openingstijden is de receptie alleen voor zeer dringende vragen of noodgevallen 24 uur bereikbaar via de receptie deurbel op Kievit 12 of via telefoonnummer 013-5079819.

Bezoekers die na sluitingstijd van de receptie arriveren, kunnen niet door ons binnen en/of buiten gelaten worden.

Op het park

Meer Voor iedereen

Brasserie de Kievit

Openingstijden: Met ingang van 1 mei 2018 is de brasserie is geopend van donderdag tot en met zondag vanaf 14.00 uur tot 20.30 uur.
Brasserie de Kievit
Brasserie de Kievit

Sportief

Op Parc De Kievit kunt u gebruikmaken van professionele kunstgras tennisbanen. Daarnaast vindt u tussen de bomen een jeu-de-boulesbaan en een midgetgolfbaan.
Sportief
Sportief

Zwembad

Parc De Kievit heeft een verwarmd buitenzwembad (geopend van medio mei tot medio september). Er zijn douches en toiletten aanwezig. Rondom het zwembad zijn bankjes aangelegd zodat ouders hun zwemmende kinderen gemakkelijk in de gaten kunnen houden. Een terrasje pikken, terwijl uw kinderen in het zwembad zijn? Dat kan, het zwembad ligt pal naast het terras van Eetcafé de Kievit.
Zwembad
Zwembad

Mindervaliden

Het grootste gedeelte van Parc De Kievit is goed begaanbaar voor mindervaliden en rolstoelgebruikers. De paden en de standplaatsen op het terrein zijn goed verzorgd en hierdoor voor iedereen goed te bereiken.
Mindervaliden
Mindervaliden