1. Camping Brabant voor jong en oud
 2. Nabij Baarle-Nassau
 3. Camping met verwarmd buitenzwembad

Camping Brabant

Wilt u met het gezin kamperen in Brabant? Parc de Kievit is een vakantiepark en camping in Brabant waar jong en oud een fantastische vakantie beleeft. Onze ANWB-camping beschikt over 60 kampeerplaatsen die worden afgescheiden met hagen en/of kleine bomen waardoor je van veel privacy geniet. Kampeer met je eigen tent, camper of caravan op een ruime comfortplaats van ongeveer 100m2

Onze camping in Baarle-Nassau, Baarle-Hertog, is voorzien van allerlei faciliteiten die uw vakantie extra aangenaam maken. Denk bijvoorbeeld aan een groot en schoon sanitairgebouw, een toilet voor mindervaliden, en een afwasplaats. Als gast op ons park kunt ook gebruikmaken van al onze parkfaciliteiten, waaronder het verwarmde buitenzwembad. Die mag natuurlijk niet ontbreken tijdens een vakantie, zeker niet als u met kinderen op vakantie gaat.

 
 
Comfortplaats
Comfortplaats
Comfortplaats
Comfortplaats

Comfortplaats

 1. 100 m2 per plaats
 2. Incl. water, elektra, tv-aansluiting, wifi
 3. Rust & ruimte

Parkfaciliteiten

 • Verwarmd buitenzwembad en peuterbad
 • Tennisbanen, midgetgolfbaan en jeu de boulesbaan
 • Brasserie
 • Speeltuin
 • Actief animatieteam (hoogseizoen)
 • Elektrische laadpalen
 • Langverhuur
 • Zorgvuldig onderhouden park
   

Parc de Kievit ligt nabij het historische en pittoreske Baarle-Nassau/Baarle-Hertog, in een bosrijke omgeving waar u naar hartenlust kunt wandelen en fietsen. Komt u voor rust en ontspanning, of voor avontuurlijke uitstapjes en entertainment? U hoeft niet te kiezen; alles kan en niets moet. Winkelsteden Tilburg, Breda en Turnhout liggen op slechts korte afstand. Deze steden bieden een groot aanbod winkels, restaurants en entertainment. Ook de Efteling en Bobbejaanland zijn gemakkelijk aan te rijden vanaf onze camping in Brabant. 

 

Camping in Brabant met verwarmd buitenzwembad

Een zwembad maakt een vakantie natuurlijk extra leuk. Parc de Kievit is een ANWB-camping in Brabant met een verwarmd buitenzwembad en een peuterbadje met glijbaan voor de allerkleinsten. Kinderen zullen zich uren vermaken, en ouders kunnen rustig een boekje lezen op een van de bankjes rondom het zwembad. De brasserie ligt er ook naast, dus u kunt ook een terrasje pikken en tegelijk een oogje in het zeil houden.

Het zwembad op onze camping in Brabant is geopend van medio mei tot medio september. Tijdens deze periode kunt u en uw gezin dagelijks een duik nemen in het water. Het zwembad is het gezellige middelpunt van de camping waar kinderen al snel nieuwe vriendjes maken.

Niet alleen het zwembad zorgt voor veel vertier, er is ook een speeltuin, een midgetgolfbaan en het leuke animatieteam verzorgt in het hoogseizoen een afwisselend activiteitenprogramma. Parc de Kievit is daarmee een gezellige en kindvriendelijke camping in Baarle-Nassau/Baarle-Hertog. Ideaal voor een weekend weg of lange vakantie.

 

Ligging Parc de Kievit met verwarmd buitenzwembad